Dagens

Maria återuppväckte "dagens lista", so here we go!

Dagens humör
Lycklig över solen och våren som sakta men säkert börjar dyka upp.

Dagens mående
Knastrande käkled som vanligt (tur nog icke smärtsamt knaster) och fick just en dov muskelvärk i käkmusklerna. Med hopp om att en magnesiumtablett lugnar.
Och kliande ögon av mommos katt och möjligen alpollen.
Så mitt vanliga mående i princip.

Dagens frisyr
Det vanliga, skulle snart behöva klippas och sådär halvt om halvt att det skulle behöva tvättas idag.

Dagens smink
Nada. Jobbar man hemifrån en stor del av tiden så...

Dagens klädsel
Fortsättning på föregående, jobb hemma så teatertröjan från Ronja Rövardotter anno 2013 och svarta mjukisbyxor från Stadium, ullsockor fammo eller mommoDagens planer
Jobbade med bouppteckningarna på förmiddagen och började göra veckans uppgift i ÖPU-historiakursen efter det. Så det har varit en dag med Hiskis databas. Hade tänkt släpa ris från helgens skogshuggning ikväll men det hann jag inte med och skulle ha irriterat mina ögon ännu mer.

Dagens materiella vill ha
Mina bokpaket som är på väg från Adlibris! #älskaböcker

Dagens fundering
Ifall jag bara har torra (kliande) ögon från allt vägdamm eller om jag börjat reagera på alpollen redan? Det här är första året jag gått så här länge utan att börja antihistaminer så det är en spännande tid... Tidigare om åren har jag varit i Åbo där pollensäsongen är tidigare eller så har alen redan börjat blomma (men med årets snö är allt lite efter). Tur att jag iallafall ändå använder ögondroppar varje dag på inrådan av ögonläkaren så jag får lite lindring tills jag listat ut om jag behöver få utskrivet allergiögondroppar eller om näsan hinner ikapp så det blir antihistaminer för fulla muggar.Dagens beroende
Solen!

Dagens längtan
Att våren börjar synas mer så det finns mer att fotografera. Jag saknar kameran.

Dagens låt
Jag såg på Prince of Egypt häromdagen och har haft Go down Moses på hjärnan efter det. Så går det då man är teolog och sjungit den på så många sedermåltider genom åren. 

Kommentarer