A new era...

Eller något liknande. Får plötsligt flashbacks till det sista inlägget jag och Linda skrev när TSF-bloggen bytte portal för ett par år sedan.

Anyway.
Bloggens utseende har uppdaterats. Ganska ordentligt. 

Jag har under en längre tid varit trött på hur bloggen ser ut och funderade en tur på att flytta över till wordpress i och med att jag ändå har en kopia av hela bloggen där. Men tills vidare hålls jag troget på blogspot, tror jag snart har tioårsjubileum här så time will tell, det kan fortfarande hända att en flytt blir aktuell i något skede.

Bloggens utseende nu då, jag är ännu inte helt hundra procent övertygad om bloggers nya teman och är verkligen inte övertygad om "läs mer"-knappen som per automatik finns på varje inlägg och som inte går att få bort på något enkelt sätt. Fast i och för sig får jag inte ut så många inlägg varje månad så det kanske går. Tell me! Edit: efter lite googlande och pillande i htmlkoden fixade det sig så nu syns hela inläggen. Men ändå gillar jag det tema som jag nu valde. Har redan märkt att sidomenyn endast syns på en del skärmar per automatik, men det finns tre prickar där upp i vänster kant där den hittas.
Ska försöka reda ut en ny header och göra en del finslipande här och där så får vi se om jag fortsätter med temat, återgår till det gamla eller byter bloggportal helt.


Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!