Tisdagsfunderingar

Nå vad har jag tillbringat tiden med de senaste dagarna då? 
Förra veckans torsdag var det gulisöl på Koulu, så där träffade gulisarna oss gamyler och vi fick lära känna gulisarna lite mera. Fredagen började tidigt med tandläkarbesök och resten av dagen chillade jag mest hemma i och med att jag var bedövad och trött från den tidiga uppstigningen.

Lördagen gick åt att handla mat och städa och på söndagen hoppade jag iväg till domkyrkan för att gå på högmässa (med konfirmation, så ganska så mycket folk) med Laura och sen eget kyrkkaffe i mysis.

Igår blev det en tidig uppstigning då jag skulle hämta ut en nyckel till våra nya postlådor, tack och lov behövde jag inte gå hela vägen till kansli på Vårdberget utan det var bara att traska ner för trapporna här i huset. Halv elva var jag på TF och startade min studiedag. Tolv och en halv timme senare var jag hemma. Dock studerade jag inte hela dagen utan det blev gulisintagning och pizza på kvällen. Intagningen var på tvåornas ansvar så under tiden ställde vi i styrelsen i ordning borden. Hela fyra stycken från tf-11 var på plats (nästan hälften!) och vi tyckte att vi igår var gulisar och presenterade oss, och nu är vi mitt i allt femte årets studerande. Tiden springer iväg helt enkelt.

Idag var min plan att skriva på inledningen till gradun, men efter skrivkramp printade jag ut sista seminarietexten från i våras för att börja gå igenom den och fundera på hur jag ska lägga upp det. En sida hann jag med innan jag satt resten av eftermiddagen i mysis och funderade på den närmaste framtiden.

Så ikväll ska jag försöka packa eftersom jag far hemhem på torsdagsmorgonen för en helg hemma!
Imorgon blir det höstens första graduseminarie, så då börjar skolåret riktigt på riktigt. Men före det blir det nog en förmiddag i graduns (eller mysischillandets) tecken och på eftermiddagen blir det styrelsemöte.

Bilderna är från ett fotojobb jag gjorde för byarådet för några år sen.

Kommentarer