London 17.10 - dag 2 (del 2)

Fortsättning från förra gången!
Det här med att ha bilder från tre kameror är lite förvirrande, tidsstämplarna stämmer inte riktigt överens så det kan vara att bilderna i HP-inläggen är lite omkastade från den ordning man går, men sånt kan man inte så mycket åt.

Nu i bildföljden kommer vi till potions class, enligt hur det var då Slughorn var lärare!
Alla flaskor har handskrivna etiketter


Snape!


För att sen ta en lite mer optimistisk ton så blir det the Burrow (Kråkboet) nu, det var helt otroligt att se det. Sticksömmen stickade av sig själv, stekpannan diskades... Allt som också rörde sig i filmerna, rörde sig nu. Magi helt enkelt.
Vi, den grupp som blev insläppt från morgonen var några de första som på riktigt såg den nya utställningen "Dark Arts" i och med att den invigdes dagen innan (eller samma dag, jag blandar ihop med halloweenfeatures-invigningen) så allt var riktigt nytt. Dagen till ära var också ormen som spelade Nagini på plats, dit var det lååång kö.Malfoy Manor


Death Eater! Anställda smög omkring i utstyrsel här och var.
Det som fortfarande harmar mig och Linda är det faktum att VI MISSADE UMBRIDGES KONTOR!! Det hörde till den nya utställningen men tydligen lyckades vi missa det i all vår iver. Så det blir nästa resa.
Nu blir det paus i detta inlägg (nästa del är tidsinställt inom en nära framtid) eftersom det nu byter tema i HP.

Kommentarer