Sommarlov!

Nåja, tillbaka till vad som har hänt de senaste dagarna!
Idag hade vi som sagt den sista presentationen för alla som var intresserade (aka psykkafolk som var i huset), och uppenbarligen var det vår poster och vår forskning som drog mest folk efteråt, då den drar till sig uppmärksamhet. Jag kommer inte sätta upp bild på postern här, eftersom den *host* inte riktigt är "rumsren" då vårt forskningsprojekt (här kommer det till sist) handlade om "sambandet mellan pornografianvändning och erektil problematik hos unga män" och har världens snyggaste poster till det temat. Den (vink vink) finns på min instagram under dagens datum, så check it out om ni vill se den.
Vi skickade helt enkelt ut en enkät (med 50ish frågor) och hade 176 respondenter vi kunde använda i korrelationsanalyserna (totalt svarade 220, men då vi ville ha män under 30 år försvann en del och så hade vi en del andra exkluderingskriterier). Problemet med vår studie var att det inte finns någon tidigare forskning alls, det ska enligt rykte finnas en italiensk studie men den har ingen hittat. Så vi har sökt igenom hela internet efter artiklar som har lite med vårt tema att göra. Och alltså, vår internethistorik de senaste fem månaderna måste vara intressant med tanke på vad vi googlat och nu till sist då vi letade bilder och typsnitt till postern.

I tisdags hade vi genrep på posterpresentationerna och på eftermiddagen en sista psykkaträff. Då konstaterade jag dessutom att neuropsykkan inte bara var godkänd, utan det hade kommit en 5a i den! Och emotioner-kursen landade på en 4a, så det var inte helt fel det heller (1-5 system as usual)!

Igår traskade jag in till centrum för att belöna mig själv att psykkan var klar och införskaffade nya färgpennor då mina älskade Faber-Castell börjar vara nere på 4cm. Så från akademiska kom jag ut med 24 Faber-Castell pennor. Och från suomalainen kom jag med en ny kalender då den nuvarande tar slut i augusti. Och förstås lite smått från Tiger.
Och förstås var alla partier, röda korset och unicef ute på gågatan och ville prata, vilket jag inte hade tid med då det var varmt och jag hade en massa mat i påsen... På kvällen påbörjade jag mitt packande, vilket inte var enklare då kvällstemperaturen ligger på nästan +28 grader här inne. Så det var ganska skönt då jag kom in i förrådet för att ta upp mina lådor!
Mina 11 st gamla korta, och mina långa nya 24 st!

Gröna Åbo!
Imorgon kommer mamma ner så då blir det Ikea och lite shopping och på lördag blir jag Purmobo igen! Så då får jag hållas på hemmaplan ett par dagar innan jag tar ett dygn i Åbo för att koka kaffe på dimissionskaffet på fakulteten.

Kommentarer