Mycket på gång

Här går dagarna snabbt, och bloggen lämnar tyst!
Måndagen kom och två block observerades med den blandade gruppen. Eftermiddagen tillbringades med ett möte vid Övis gymnasium med rellagruppen och våra handledare för att få scheman på rellan.
Så på tisdagsförmiddagen observerades sista blocket med gruppen och sen började vi planera vår första kompanjonlektion, efter några timmar med många skratt hade vi fått ihop en struktur. Dramapedagogiken var inställd så efter vårt intensiva planerande blev det att traska hemåt.

Igår observerade vi två rellablock, planerade mera lektion och hade ämnesdidaktik med rellagruppen. Och idag, kvart över åtta på morgonen hade vi vår första kompanjonlektion. Lektionen gick helt bra och feedbacken från vår handledare var bra. Så på kicken av att överleva lektionen var vi superfokuserade när vi började planera nästa lektion. En observationslektion som var matblock (en halvtimme lektion, mat och sen fortsätter lektionen), men skinkfrestelsen föll oss inte i smaken så vi traskade in till centrum och mäccen istället. När lektionen var slut hoppade vi iväg till Peffan för att fortsätta planera lektion. Då var vi inte lika fokuserade, men efter många skratt och ämnesdidaktik där vi gick igenom allihopas funderingar har vi en plan på morgondagens lektion.

En vecka kvar på praktiken och efter morgondagens lektion är det bara den egna lektionen kvar att planera och hålla, observera de andras lektioner, lite ämnesdidaktik och en pedagogikföreläsning. Så efter det borde vi ha lite på klart om vi vill bli lärare eller inte.

Nu ska jag ta och gå igenom min del innan jag tar kväll och tittar Buffy!

Kommentarer