Vad jag hållit på med

Skola, skola, skola.

Vi har haft TSF:s höstmöte och valt en ny styrelse (som slutade med att vi fick välja in ett par av våra karar som extra styrelsemedlemmar för att det inte bara skulle vara kvinnor).
Statistikuppgiften som skulle inlämnas måste kompletteras (ett par test var borta), men som tur är har jag fått klartecken att bara skriva om statistikdelen i tenten (eftersom min teori inte kan bli sämre än 80%), så där försvann hälften av kapitlen.
Jag fick skjuta upp engelskapresentationen eftersom min röst inte klarade av att prata utan att hosta ihjäl mig.

Idag skulle vi ha haft psykkaföreläsning 9-17, men just före jag skulle dra på mig ytterkläderna så kollade jag mejlen och där hade vi fått mejl om att föreläsningen är inställd. Så jag spurtade över till Sabina och meddelade, så hon hann hem med ett tians tåg iställer för sexans tåg. Ifall vi skulle ha fått reda på det igår så skulle jag ha åkt hem till Purmo över helgen, men nu lämnade jag i Åbo även denna helg. Hela november kommer tillbringas i Åbo. Bittert.

Igår fick jag ett kuvert fyllt med godisar och ett brev av min syster (jag hade klagat på att jag var godissnål på all helgona) och idag fick jag ett lite större brev som jag fick arbeta med i tvåhundra år innan jag lyckades öppna det. Men efter mycket slitande, en sax och lite mera slit så fick jag det öppnat och som jag visste så innehöll det en ny färgpatron (jag har inte varit i skick att traska till Kuppis) av mamma & pappa.


När jag var in till stan och handlade idag så konstaterade jag att inne i Stockmann är julen i full gång med julgranar och juldekorationer överallt och när jag kom ut på gågatan så konstaterade jag att julbelysningen var upplagt. Så snart blir det jul i Åbo! Jag längtar tills Stockmanns skyltfönster blir synligt :) (såhär såg det ut ifjol)

Eftersom min blogg fortsättningsvis kommer vara lite halvdöd har jag bestämt mig för att fixa lite specialinlägg som dyker upp lite nu som då. Nåt mer säger jag inte! Under november månad har jag nämligen närmare 15 deadlines av olika slag (tenter, uppsatser, inlämningsuppgifter...), men som tur är så får jag jullov i början av december!

Kommentarer