The Host

Jag vet inte om jag nämnt det, men Stephenie Meyer sci-fi/kärleksroman "The Host" ("Genom dina ögon") kommer ut som film till våren (och jag hoppas att den släpps på bio i Finland!) och nu har en teaser trailer kommit ut.
Och den är perfekt. Ifall resten av filmen är såhär så blir den super! I trailern har de åtminstone följt boken bra och allt är som jag föreställt mig :)
Och så kommer BD part 2 på bio nu! Så när jag far hem i slutet av november ska vi på bio :D


"Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort. Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne. Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar." 
(Språket är bättre på engelska, jag har både svenska och engelska versionen av boken, och den engelska är mycket bättre). Svenska versionen (som jag läste först) är till först lite tråkig, men sen går den inte att lägga ifrån sig!

Kommentarer