Lördag

Idag är det Emma och Rons stora dag och jag hoppas och tror att de har en underbar dag och njuter till hundra procent av den!
Eftersom jag har två tenter samt övriga deadlines inkommande vecka så stannade jag kvar i Åbo fast jag skulle ha velat närvara på vigseln. Men sånt kan man inte så mycket åt...

Idag på förmiddagen har jag varit ute på promenad med kamerorna eftersom det är första dagen på en tid som man faktiskt ser solen och en blå himmel. Nu till eftermiddagen har det börjat blåsa och det kommer säkert in mera regnmoln. Men så är det att bo i Åbo under hösten.

I går regnade det och jag drog på mig alla regnkläder, mössa och gummistövlar och gick och handlade. Paraplyet fick jag stoppa undan ganska snabbt, annars skulle jag ha ett paraply mindre (det blåste från alla möjliga håll). Väl hemma såg jag ut (och kände mig) som en dränkt katt med skoskav (mina sockor hade en söm vid hälen). Resten av dagen tvättade jag kläder och pluggade psykka.
Min nattsömn till idag har varit lite kort. Jag for förstås och sova senare än vanligt eftersom det var fredag igår så jag kollade film, men halv fem vaknade jag av prat i korridoren och så började musik spelas från min granne. Klockan fem fick jag nervsammanbrott och traskade och plingade på dörren och meddelade att folk försöker sova. Då blev det tyst, men då tog det förstås en stund innan jag somnade igen.

Men nu ska jag återgå till psykkapappren och sen börja skriva en begreppsutredning.

Kommentarer