Söndag

Min hjärna trodde hela gårdagen att det var söndag fast det var lördag. Vilket berodde på att jag inte är van med att ha lediga fredagar ännu, men det blir jag nog van med snart igen ;)

I torsdags var det engelska och IBF som stod på schemat.
IBF på torsdagar är statistik, vilket jag (hittills) tycker är ganska lätt, det är gymnasiematte (och jag är lycklig över att jag på nian efter Jussus förklaringar började förstå matte och i gymnasiet blev det ett favvisämne).
Resten av dagen skannade jag psykka. Som vanligt.

I fredags på förmiddagen funderade jag på ifall det skulle börja regna eller om jag vågade mig ut till Kuppis. Och efter att jag granskat olika väderrapporter konstaterade jag att det skulle börja regna först på eftermiddagen så jag påbörjade min vandring mot Kuppis.
Mitt första mål var gravgården och Jonnes grav. Just när jag skulle traska mot Citymarket började det regna, men eftersom jag bott i Åbo ett år så var jag beredd med paraplyt i väskan så jag blev inte så våt fast det blåste på samma gång. Till Citymarket kom jag och där hittade jag min printerfärg ♥
Efter att ha vandrat på där en stund och hittat allt jag skulle ha påbörjade jag vandringen hemåt.
Fredagskvällen tillbringades med film och chips.

Igår var det som sagt ett år sedan Jonne dog. Mitt dagsprojekt var psykkaboken igen...

Idag har jag äntligen skannat det sista kapitlet från IBF-boken och Sabina har kopierat personlighetsboken (det var enklast och minst tidskrävande då vi fixade varsin bok) och så har jag storstädat. Jag har engelskauppsats-deadline på torsdag så därför blev det städning (som vanligt). Så ord skrivna på uppsatsen är noll. En annan orsak till att skrivandet sköts upp var att jag hade spänningshuvudvärk på förmiddagen. Orsak: spända axlar från igår kväll när jag påbörjade stickande av systerysters andra vante.
Jag märkte det redan när jag steg upp och skulle fixa frukost; mina ögon ville inte riktigt som jag ville (vilket beror på det faktum att jag kopplar bort ett öga eftersom jag skelar, så mina ögonmuskler blir lätt trötta), så istället för att läsa bloggar under frukosten blev det ett Will & Grace-avsnitt med glasögonen på.
Efter en stund började jag se ordentligt igen och efter en burana blev jag i skick igen (hej spikmattan ikväll!)

Nu ska jag koka makaroner och sen börja fundera på vilket ämne jag ska skriva om i engelskan!
Imorgon blir det full rulle från förmiddag till sen kväll; på förmiddagen blir det att shoppa grejer till gulisintagningen, sen lite föreläsningar och på kvällen GULISINTAGNING! Så då blir det att hoppa i halaren och ha trevligt med gulisar och gamyler!

Sony A330, Sony 18-70, Hoya close-up +2

Kommentarer