Onsdag

Idag hade vi kort skoldag med personlighetsföreläsning 8-10 och sen var skoldagen slut. Resten av dagen har jag skrivit min engelskauppsats (om eutanasi), räknat statistikuppgifterna och fixat engelskaläxan med Sabina.
För en stund sedan ringde det på dörren och utanför stod Jehovas vittnen, men eftersom jag studerar teologi så tyckte jag att jag inte behövde veta något :)
Efter att jag skrivit ihop det här inlägget ska jag plugga psykka resten av kvällen.

I måndags var en lång men rolig dag; min dag började med att jag och Linda traskade iväg in till stan och handlade kokosnötter, bananer, silvertejp och band inför gulisintagningen på kvällen. Efteråt dumpade vi oss i TF och klockan ett blev det kyrkohissa-föreläsning som blev lite kortare i och med att tekniken inte ville funka i TF så vi fick traska över till Sibeliusmuseet för att kunna se filmen vi skulle titta på.
Efter det blev det kommunikationsfärdigheter och sen hem ett snabbt varv för att dra på sig halaren och sen tillbaka till TF.
Väl tillbaka på TF fixade vi i ordning till gulisintagningen och en sex-tiden när våra gulisar dykt upp målade vi deras näsor och påbörjade intagningen. Roligt hade både vi och gulisarna (och de japanska turisterna som råkade vara vid domkyrkan när vi var där...). Efter ett par timmar på stan med olika lekar blev det pizza på TF med gamylerna och en mycket rolig presentationsrunda av allihopa årskursvis.
Halarmärket som vi gjort till Jonnes minne införskaffade jag och efter gulisakademin på torsdag har jag lite fler märken att sy fast (typ vårt 45-årsmärke och nya Studmissmärket som jag designat)
När klockan närmade sig tio ordnade vi upp i auditoriet och så var vi en bunt som begav sig till Bremer för jatko. Där satt vi tills de stängde (aka tolv) och då traskade jag och Sabina hem och gjorde engelskaläxan (att göra läxor till halv ett på natten var inte riktigt lyckat).

Efter en lite kortare natt blev det tidig väckning och så traskade iväg för att ha engelska och sen IBF. När vi kom hem från skolan och kom fram till Domus konstaterade vi att allt folk stod på utsidan och brandalarmet var i full gång. Efter en stunds väntande kom en brandbil och en stund senare kom en till (fast den for vidare ganska direkt). När vi stått och väntat en stund fick vi gå in igen och vi konstaterade att det luktade bränt på andra våningen. Exakt vad som hänt vet jag inte (vi har inte fått nåt mejl av Kåren) men det var säkert någon som bränt något på spisen.
Resten av dagen skrev jag engelskauppsats...

NU ska jag ta fram psykkaboken!

Kommentarer