Onsdag

Nu ska jag ta och skriva ihop ett inlägg!

Måndagen tillbringade jag till största del vid TF.
Jag kom intraskande till Mysrummet kvart över åtta för att undvika att sitta och titta på när de tvättade fönstren på Domus, och satt och försökte läsa psykka. När klockan blev tio hade jag och Linda Divina-möte och funderade över höstens händelser.
Klockan ett påbörjade vi höstens första kh-kurs: "Amerika - en utvald nation" med en bunt andra teologer. Efter det traskade vi iväg till Arken för att ha KF II tillsammans med andra från TF.

Igår blev det tidig uppstigning igen eftersom vi hade engelska och sen IBF-kursen. Resten av dagen skannade jag in över hundra sidor psykka i datorn eftersom psykkaboken måste tillbakalämnas nästa vecka. Ännu har jag ett par kapitel som är oskannade, så de ska jag fixa ikväll eller imorgon. Och sen blir det den andra boken som står på tur.
Jag upptäckte även att en nyckelpiga har återvänt till mitt fönster!

Imorse blev det en smått brutal väckning tiidigt när grannen spelade musik högt. Efter att jag legat och försökt somna om bestämde jag mig att stiga upp och meddela att folk försöker sova, men innan jag hann stiga upp så var det en annan Domus-bo som plingade på grannens dörr och musiken tystnade en stund senare. Så det var smått tungt att stiga upp någon timme senare när klockan var sju och mitt alarm kom på. Men upp kom jag och halv nio satt jag och Sabina på personlighetkursens föreläsning.
Klockan tio var skoldagen slut och vi traskade in till stan. Jag skulle ha mera printerfärger, men förstås så var Suomalainen utan just den svarta färg som min printer ska ha. Suck. Så nu i helgen ska jag traska dit igen och kolla om de fått in den. Men en engelsk ordbok kom med hem iallafall.

Nu sitter jag och är smått slut i huvudet efter min kortare natt och ska ta fram psykkaboken och skanna lite igen!

Kommentarer