Update

Eftersom min blogguppdatering suger så har jag bestämt mig för att göra en blogglista. Så jag ska börja skapa ihop en lista idag med intressanta rubriker =)

Annars har det inte hänt så mycket, ett bildinlägg ska komma upp eftersom jag i onsdags sprang på vid Åliden iklädd regnkläder med kameran i högsta hugg och fotade när teaterläktarna flyttades till nya stället. Så det ska upp hit och på teaterns fb-sida.

I fredags brummade jag iväg till stan för att ha Fredrikadejt med Carro, först traskade vi upp till Foto Elite för att jag skulle få nytt passfoto till körkortet, sen satt vi på Fredrika och hade trevligt och så en tur genom alla affärer i centrum innan vi styrde stegen mot polisstationen där det var en miljon folk. Så nu är mitt nya körkort beställt och kommer någon gång i början av september.

Igår hämtade jag upp Carro och så for vi till församlingscentret i stan på en sommarkurs i kh, helt intressanta föreläsningar, men det är lite länge att ha till klockan tio, jag var hemma efter halv elva på kvällen. Men ikväll och imorgon blir det samma sak! (men studiepoäng får jag iallafall!)

Världens sötaste whiskas-reklam som går för tillfället!

Kommentarer