II-skedet

Som sagt, igår på morgonen brummade jag iväg till staden för att ha II-skedets teori. Vi var sex stycken som var på den här kursen så det var trevligt och chill.
Efter ett par timmar teori hoppade vi i våra bilar, följde Akso och brummade iväg mot Kaustby Neste där vi hade matpaus.
När vi ätit konstaterade vi att det regnade så vi fick springa till bilarna och så körde vi vidare.
Det började regna mera.
Och ännu mera.
Eftersom hastighetsbegränsningarna ligger på 80 och 100 så var det ju nog tänkt att vi skulle köra det, men det gick inte. Fast vi hade vindrutetorkarna på högsta fart så såg vi inte mycket och hela vägen var en sjö, så vår hastighet höll sig runt 60-70.
Till sist slutade regnet just som vi kom till Kemora, då åskade det bara lite i bakgrunden.
Vi betalade in oss, Akso kollade våra körställningar och sen började vi öva att köra i kurvan, sen kaffepaus och så förflyttade vi oss till raksträckan med "älgen".
Efter ett par timmar av övande och en tur i säkerhetshallen började vi köra hemåt. Jag följde gpsens anvisningar och den tyckte att jag skulle via Terjärv eftersom det var kortast därifrån. Jag hade planerat att köra hem via Esse, men hem kom jag iallafall!

Och ännu en gång vill jag meddela hur bra det är att gå med Akso i bilskola, en bil, en lärare och små grupper gör att all teori och allt körande blir enklare när man inte behöver slåss om tider.
Tack Akso! 

Kommentarer