Suckar och roligare saker

Ikväll tänkte jag att jag skulle meddela åt Fpa att jag flyttade i våras, så att jag får rätt mängd bostadsbidrag i höst.
Det gick inte så fort som jag tänkt mig.

1) När jag skulle klicka upp ifyllningsanvisningarna (jag visste inte om jag bodde som huvudhyresgäst eller i studentbostad) kom det "error"
2) Eftersom jag inte gjort någon flyttanmälan ännu så skulle jag enligt Fpa behöva skicka in en T-blankett med hyresvärdens underskrift. Sure! Kåren har semester och det betyder att jag skulle behöva ner till Åbo i början av augusti, så - nepps, jag tänker inte fylla i en T-blankett. Jag meddelade på "ytterligare tillägg" att jag inte har någon chans att fixa det de vill ha.
3) När jag sist och slutligen fick inskickat anmälan om ändringarna så skulle ett papper utprintas som ska medskickas med hyreskontraktet. Jag gjorde förstås anmälan på min dator = ingen printer. Så jag försökte skicka länken åt mig själv på mejlen, men neppsan, det gick inte. Så det slutade med att jag printscreenade texten och gjorde ett fint worddokument.

Så nu ska jag ha postat det pappret och kopian på hyreskontraktet (som jag var smart och skannade in i våras) till ÅA:s studiestödskansli och hoppas att de godkänner att jag 1) inte har någon T-blankett, men skickar med hyreskontraktet och 2) att jag gör flyttanmälan i augusti.

Dessutom har jag inte fått något svar av dem ännu huruvida mina stipendier jag fick i våras inverkar på studiestödet.
Suck.

Men en roligare sak är att jag upptäckte (aka, fick mejl) att ifolor har happy hours i 33 timmar! Så jag lade in en beställning bilder!
Och så ringde Akso åt mig, så vi bokade in min bedömningskörning inför andra skedet :)

Teatern avslutades igår med en superbra kvällsföreställning med fulla bänkar! Läktaren var full redan i fredags och vi hade ut A-, B- och C-bänkar! Ett par regndroppar kom ner i pausen och vi höll på att bli oroliga att det skulle börja regna (och ja, jag tänkte faktiskt "bara det inte börjar åska"), men duggregnet slutade snart.
Så ikväll har jag suttit och räknat ihop mina arbetstimmar!

Kommentarer