Skåp och kopp

Nuu kommer en bild av hur mitt hörn ser ut efter att jag bytte skåp i hörnet av mitt rum!

Helt uppstädat är det inte inuti, det ligger saker lite huller om buller, men på det stora hela är det fixat. Till höger ligger Åbo-grejs; typ min GT-bok (som jag skulle behöva börja läsa!!), min mapp med hyresräkningar och annat viktigt osv...


Och igår när vi var och städade bort alla teatergrejer vid Åliden hittade jag världens sötaste kopp mitt inne i skogen! Den låg där ensam, övergiven och smutsig så jag tog hem den.

Idag på förmiddagen ringde mommo och frågade om jag kunde åka och handla åt dem och ta med lite vatten åt dem. För typ tredje gången detta år (denna sommar!) så har de vattenläcka i källaren. Så de hade tagit av vattnet och väntade på rörmokaren och på typen som tömmer slaskbrunnarna. Så då var det att börja söka reda på vattenkaggen och ringa åt fammo och säga att jag blir lite sen till maten (mycket enklare att gå och äta till fammos än att fixa egen mat ;)) och sen brumma iväg för att handla. Så det är tur att jag slutat jobba och är ledig och hemma nu, för pappa skulle inte ha haft tid eftersom han byter bräder på lidret, målar upp fönstren och målar plåttaket nu på semestern.

Kommentarer