Ordentligt inlägg nr. 5

I skrivande stund sitter jag och nyser, dels på grund av att gräsen blommar, men mest på grund av att jag igår och idag har städat leksaksskrubben som finns i Cajsas rum. Och det har blivit ganska dammigt... Men skrubben är städad och sorterad, nu är det bara systers rum som ska dammsugas, men det tar jag imorgon. Min syster är nämligen på resa med pojkvän och familj till Sverige, så då passade jag på att städa.

I lördags for jag och mamma till Kokkola på shopping. Jag kom hem med en söt prickig klänning och en basic blå tröja (och ingendera hittade jag på H&M:s hemsida...). Men eftersom de har ändrat om H&M i Kokkola så var jag förvirrad och hittade inget.

I söndags arbetade jag från 9-19 i och med att det var dubbelföreställning, söndagar är alltid lika stressiga, men 100% + kvällsersättningen gör att det går bra ändå =) Dessutom dök fadder A-C upp på teatern, helt utan att jag vetat om något, så det var superroligt!

Igår kväll for jag och mamma till mommo & moffas för att hälsa på Skutten som varit borta i 1½ vecka. Men den katten hade förstås traskat iväg när den andra katten skulle ut. Så någon katt såg vi inte till...

Nu tänker jag avsluta, eftersom jag nyser hela tiden, istället traskar jag ut med endera kameran eller en bok!

Kommentarer