Ordentligt inlägg nr. 3

Hur många inlägg tror ni att kommer ha rubriken "ordentligt inlägg nr. x" denna sommar?
Men troligtvis blir det nog fler inlägg så fort jag börjar få lite mer ordning och reda med allt jobb.

Min lektion i måndags gick riktigt bra, de andra ledarna tyckte att det var en bra lektion och tekniken fungerade.
Efter lektionen, diskussionen och kaffepausen brummade jag iväg hemåt för att jobba. De var tråkiga så hade smått tråkigt. På kvällen for jag iväg till mommo & moffas med en ny insulindagbok åt moffa och lämnade kvar där länge under tiden det kom ner vatten. När jag kom in låg Skrållan (en av katterna) i stolen och blev "pjaso" som bara vad. Det är katten som gömmer sig när hon hör en bil komma och som inte alls är famnkatt. Men nepp, då skulle hon traska över mina ben och helst skulle jag klia henne, fast sen fick hon flytta till mommos famn (hej allergisk snuva!). När jag skulle åka hemåt igen skulle hon ut och på trappan låg Skutten (katt nr. 2) och väntade att komma in, men eftersom Skrållan kom ut så skulle hon efter fast Skrållan fräste åt henne (de är helt olika personligheter). Väl framme vid min bil hittade jag en stycken katt under bilen (Skrållan) som vägrade komma bort och Skutten satt och tittade på en stund innan hon sprang mot ytterdörren igen.
Till sist, när jag startade bilen spurtade katten bort från min bil.

Igår blev det rippi som vanligt på förmiddagen och så jobb. På eftermiddagen redigerade jag bilderna av skådespelarna som ska till programbladet, jag hann även med att sola en stund, så lite ränder fick jag. Sen på kvällen for jag iväg till prästgården i min bastuvarma bil för att planera rippilägret. Många skratt och mången fundering senare har vi i princip planerat den första kvällen samt kommit fram till hur vi ska ta oss ut till Pörkenäs.
Vi ska vara fyra hjälpledare i min Yaris... Det går nog säkert, bara vi planerar =D

Idag fyller pappa (GRATTIS!!) och på förmiddagen blev det rippi och så blev det jobb igen. Ikväll har jag installerat vettiga saker på systerysters dator som det har blivit bytt operativsystem i på samma gång som jag har haft upp spotify på min dator och lärt mig de nya sånger som kommer att finnas i årets sånghäfte på rippi.

Imorgon är det bara jobb, på kvällen måste vi tanka min bil och städa ut bakluckan och flytta baksätet så att vi får rum med så mycket som möjligt på lördag =) Och på kvällen blir det att traska över till Stinasholma eftersom Artis har invigning av "Gestalter ur folktron"-utställningen.

Kommentarer