Tisdag

Idag vaknade jag av att elmontören borrade på utsidan nedanför mitt fönster... Jag hamnade att dricka min o'boy kall eftersom de slagit av strömmen vid mikron och diskhon när de skulle dra om uttagen och en lampa. Men nog överlevde jag ändå =)

Efter det for jag för att gräva fram min bil ur snön, efter gårdagens snöyra var min bil en snögubbebil. Halv tolv brummade jag iväg mot Sandsund i snöslasket. Purmovägen var ganska bra i skick, men i Bennäs var det slaskigt och spårigt... Sen när jag skulle svänga av mot Sandsund hade jag en lastbil efter mig som kör om mig och stänker ner hela min bil. Så för ett tag blev min bil brun och jag såg absolut ingenting, sidorutan fick jag veva ner när jag kom in i Sandsund för att kunna se något... Suck.

Väl framme vid Carros skuttade jag in och morrade över lastbilen lite mera =) Carro flyttade bilderna till datorn som jag fotat av henne och en stund senare brummade vi iväg till Jeppis. Efter en lång stund på Fredrika med goda saker att äta vandrade vi runt i centrum. Jag hittade en tröja vid Seppälä och handlade upp mitt presentkort vid bokhandeln. Denna gång blev det Maria Gripes "Skuggan över stenbänken" som fick följa med mig hem. Ett stopp vid CD-dreams slutade med att jag kom hem med James Morrisons skiva och fick en total blackout när jag skulle slå in min pin-kod. Men det redde upp sig! =D
Efter lite mera vandrande for vi till Carros och efter lite chillande körde jag hemåt igen.

Ikväll har jag städat upp bland mina cd-skivor och så har mamma bokat våra tågbiljetter tillbaka till Åbo.

 Och ikväll blir det att fortsätta titta Will & Grace! =D

Kommentarer