Juldagen

Och nu har det varit tyst här! Men jag har haft en massa roligt program varje dag, så jag har inte hunnit uppdatera =D

I tisdags fyllde jag 19 år, mamma och Cajsa väckte mig med sång och paket; BD official illustrated movie companion, HP 7 del 2, James Morrisons senaste skiva och mina nya vinterskor (de var inte inpackade) hittades i paketen. Resten av dagen var vi och delade ut julkort, jag handlade med fammo och så julstädade vi.

Onsdags förmiddagen började med att jag hämtade syster från PG när hon slutade halv elva. Halv tolv brummade jag iväg mot Jeppis för att möta upp Jussu. Eftermiddagen spenderades i Jeppis och en hel del morrningar år bilister både i Jeppis och utanför.

På torsdagen kom Carro hit för att jag skulle fota henne. En hel del bra bilder blev det, för tillfället håller jag på med att redigera dem  =D Granen kläddes på kvällen och det nya kylskåpet flyttade in i köket.

På fredagen städades det sista, på kvällen fick vi gäster.

Julafton firades först vid mommos med släkten, sedan till fammos. Efter det julmat och Kalle Anka efter det. När det var klart blev det julklappsutdelning. I min hög fanns egentligen allt jag ville ha, vilket betydde att jag fick en hel bunt med nya böcker =D

Idag har vi varit och äta till fammos och nu ska jag fortsätta med bilderna, resultatet dyker nog upp här =D

Multitasking: utforskaren: bilderna, Spotify, Opera: bloggskrivning, Firefox: bloggläsning, PS och fotovisaren.
Orsaken till att jag använder både Opera och Firefox är att vårt internet är lite elakt, så det slänger ut mig om jag läser bloggar i Opera...

Kommentarer