Fredag!

Jag är trött, det blev nämligen liite senare än planerat igår, men en otroligt rolig kväll med många skratt blev det! 

Igår kväll samlades vi en bunt gulisar utanför TF och så gick till till Domkyrkan och satte oss ner. Och sen klockan sju började en jättebra metallmässa. Det är en sån feelis, men det måste upplevas för att förstå och Fredrik är en sån jättebra metallpastor =D Men HÄR kan ni lyssna på några låtar.
Hoppas det inte dröjer länge tills jag nästa gång får besöka en metallmässa =)  Och HÄR kan ni förresten läsa mer om metallmässan =)

Efter mässan stod vi där ute en stund och väntade på de äldre TF:arna och så blev det först jatko i stan ett snabbt varv och så till Tavastgatan på filmkväll. Men först via Puhakka för filmgodisshopping.
Och efter många utslagningar bestämdes det att vi skulle se Inglourious Basterds (Tarantinos version).
När filmen var slut så bestämde en stor del av oss för att vi skulle gå hem, Så jag var hemma 01.45, vilket betydde att jag var i säng nån gång efter två...

... Och i morse steg jag upp halv nio. Det tog liite emot när jag bara hade sovit cirka 5½ timme, jag skulle ha behövt en halvtimmes mera sömn för att orka heelt.
Men lite efter tio befann jag mig vid Gripen med de andra för att ha informationssökningsföreläsning. Men det blev nog en hel del facebookande idag också =D

Efter det for vi till Kåren och äta hamburgare och så for jag och Linda hit hem för att jag skulle sätta in pengar på kortet. Sen gick vi in till stan, ringde Matilda och så påbörjade vi vår shopping/fönstershopping. Så nu har jag en ljusstake i mitt fönster! Och vid Anttila hittade jag också Peter Pan-filmen för bara fyra euro =D Och även två reflex fick följa med hem, så nu börjar jag synas ;)

Nu ska jag börja avsluta dethär inlägget, jag ska ta itu med endera GT eller dogmatiken... Och ikväll blir det Peter Pan och chips!

Prisa honom med klingande cymbaler, prisa honom med jublande cymbaler.
Kung David, Ps. 150:5

Kommentarer