Torsdag

Heejsan!

Igår hade vi språkprovet i finska, och det är nog tur att man har några år på sig att klara det =D Hörförståelsen var snabb och lite smått otydlig ibland, läsförståelsens texter var helt okej, men vissa frågor var helt konstiga...
Efteråt blev det att plugga latin och så var det kårkaffe igår, men det var endast en gulis som dök upp, jag kollade min mejl så sent så jag missade det, och de andra gulisarna gjorde det oxå... =)

Idag hade vi latintent, det gick dåligt, för jag blandade ihop alla tre böjningsdeklinationerna =S Så vi får se vad det blir till =)
Efter den tenten så vandrade jag hem, fixade mat och så mitt i allt så var klockan två och jag vandrade iväg till TF för att möta upp med gulisarna och tutorerna för att åka på utflykt till Forum Marinum =D Så jag, Linda och Ilona av gulisarna och våra tre tutorer for iväg till torget och hoppade på ettans buss och så mötte vi upp med André vid Forum Marinum. Så vi var fyra gulisar och tre tutorer.
Vi hade en mycket rolig utflykt, sjuka skrattmuskler och småtrötta ben efter att ha gått typ två timmar. Vi skrattade åt allt och skickade ett fint vykort till TSF eftersom de betalade vår utflykt ;)
När vi skulle åka hem, var bussen nån minut sen, så vi skulle inte ha kunnat åka på de biljetter som vi hade från förr = vi gick istället =D Carolina hade klistrat fast Lindas "inträdesklistermärke" på Ottos rygg utan att han visste om det, så det hade vi roligt åt hela vägen, eftersom märket var ilgrönt xD

Ikväll ska jag nog ta det lugnt och planera morgondagen lite, för jag ska hinna med mycket; jag måste in till stan och köpa lite grejs inför kvällen och ta ut pengar, sen har tutorerna tentkaffe så då åker vi på det, efter det blir det att åka hem och ställa sig, sen till Lindas på förfest och så iväg på TSF:s höstfest! Och nån gång skulle jag behöva hinna till ASA-bibban med en bok...Efter varje allmänt tenttillfälle så ordnar några tentkaffe och de som inte skrivit tent kommer ofta också dit =)

Men nu tycker min mage att jag ska äta, tiden har flugit iväg utan att jag har märkt det!

Kommentarer