Tisdag

Heej!

Jag börjar se ett mönster: när jag är hemma i Purmo är min blogguppdatering mycket lägre xD


Nåja, jag kan ju berätta vad jag har gjort när jag var hemma!

I torsdags när jag hämtade posten så hittade jag den signerade Pleppo-boken i postlådan! Happy Hanna! =D Så den läste jag igenom samma dag eftersom den var så rolig!

fredageftermiddag hämtade jag Cajsa när hon slutade skolan och så for vi iväg mot Jeppis ett snabb varv. När vi åkte hem for vi via mommo & moffas och satt där en stund och drack kaffe innan vi åkte hem igen.
På kvällen for jag iväg till Lyjo där det var en hel massa folk! Jonas Löv hade ett intressant tema om vetenskap och kristendom som vi funderade på. Halv tolv for jag hemåt och hamnade att skrapa rutorna, jag fick veta när jag kom hem att min bil bara hade sommarringar på sig... Men det gick bra! =D

lördag var jag i stan och dejtade med Carro medan mamma och Cajsa sökte en lampa. När vi kom hem hjälpte jag pappa med köksrenoveringen genom att dra upp golvmattan. Vi håller nämligen på och renoveras köket, och då var det dags att börja dra bort mattan =)

I söndags satt jag och skrev på min PT-tent och fick nästan färdigt den.
Och i måndags hämtade jag rinkan från fammos eftersom den är enklare att ha när snön kommer, än att dra kappsäcken. Och kvart över tre satte jag mig på IC-tåget som inte hade något internet och högtalaren var knäpp. I Tammerfors bytte jag till Expresståg och "sov" en timme och läste resten av resan. Klockan åtta på kvällen var jag i Åbo och halv nio var jag hemma på Tavastgatan igen.

Idag hade vi bara latinlektion, så jag slutade skolan redan klockan tio och efter det har jag varit och handlat och ätit. Vi har nämligen "föreläsningsfri vecka" så vi har ingen finska och eftersom vi byter period nästa vecka så har vi inga TF-kurser kvar. Meen, latin har vi ändå -.-
Nu blir det att läsa finska för att förbereda mig på språkprovet i imorgon...

Kommentarer