Heemma!

Ååh, jag är hemma <3

Och jag har undan TF-tenterna! Nästa tent är först på torsdag, i latin.

Igår hade vi en ganska chill dag, vi började 13.15 med finska och eftersom vår tent skulle börja prick klockan tre så fick vi TF-are gå redan halv tre =D
Så när vi kom till TF repeterade vi PT och sen gick vi och skrev tent, jag var klar redan halv fyra, men lämnade upp typ lite före fyra xD
En halv fem-tiden gick jag och Sabina mot tågstationen med paus vid Anttila och Kotipizza =D Så vi kom fram mätta och behövde inte vänta länge.
När vi kom till Tammerfors meddelade de att Pendolinot som vi skulle med var tio minuter sent... Meen efter lite väntande kom det och då satt jag och chattade med mamma om mitt kommande byte i Seinäjoki och att vi var sena... Efter lite mer försening kom vi fram till Seinäjoki, jag stressade iväg till mitt regionaltåg och hoppade på det. Sist och slutligen blev vi 20 minuter sena.

Det var flera gånger under resan som jag tänkte som Ted sa i ett Pleppoavsnitt (http://www.pleppo.fi/?audio=126): "Jag hatar tåg, jag hatar männskor på tåg, jag hatar männskor, sa jag att jag hatar tåg, Kaj?"För i pendolinot och i regionaltåget var det fyra flickor i 16-årsåldern som typ hade höstlov och de var ganska högljudda... Men som tur var steg de av i Lappo!

Men nu är jag hemma, och kommer vara hemma ända till måndag eftermiddag! Nu ska jag hoppa i duschen och sen när Cajsa slutar ska jag hämta henne från skolan!

Kommentarer