Torsdag

Igår hade vi en del ämnespresentationer och fått träffa en hel bunt lärare. Och så var jag och några och fixade nyckeln till TF: dörrar, så nu finns det fem nycklar på mitt nyckelband =) Och så var alla gulisar och skakade hand med rektorn för ÅA. Några från Brahe Djäknar sjöng och jag tror inte jag har skrattat så mycket på en stund, deras omfixade sånger var jättebra! =D

1. ÅA nyckel, 2. TF-nyckel, 3-5 Tavasthem nycklar. Lägg märke till PurmoAndelsbank-logon =)

På kvällen for jag tillbaka till TF för att vara med på spel- och samvarokväll med tutorerna. Så där satt vi några gulisar och tutorerna och spelade och åt chips, dipp och grönsaker =)
Efter hemkomsten blev det nudlar och så NCIS och spikmattan. Sen det blev det sängdags!

Idag hade vi samling 8.45 utanför TF eftersom vi skulle till ASA-huset där vi skulle gå igenom MinPlan. MinPlan är där vi gör upp våra studieplaner och anmäler oss till kurser typ. Invecklat och vi blev förvirrade igen... Efter det blev det att sitta kvar eftersom Datacentralen skulle informera oss om olika saker. Sen traskade vi tillbaka till TF eftersom de från språkcentret skulle presentera sig. Och efter det passet traskade vi tillbaka till ASA för att äta på Cafe Fändriken. Sen TF resten av eftermiddagen. Klockan tre var vi klara och då for jag in till stan för att träffa mammas kusin som var här idag. Tack för muggen och godiset! =D Jag fick en iittala Taika mugg och en haribo-låda =)


Och så träffade jag min korridorkompis idag =) Nu sitter jag och tuggar på en morot, men ska traska iväg till köket för att fundera på dagens mat!

Hejsan svejsan!

Och btw, jag ska nog fixa en höstdesign, men jag har inte hunnit  fundera på det ännu =)

Kommentarer