Onsdag

Idag har vi haft en ganska slapp dag igen. Vi började kvart över tio med kyrkohistoria och hade det till kvart före tolv. Då traskade vi iväg till Kåren för att äta panerad fisk med gräddfilssås =D

Efter att ha köat en bra stund och ätit var klockan kvart före ett och vi traskade iväg till domkyrkan i regnet. ÅA hade nämligen inskriptionsgudstjänst. Men det var inte så många elever, typ bara vi TF-gulisar, lite andra TF-are och personal. För oss TF-are var det nämligen obligatoriskt, vi har det nämligen som en del i Kommunikationsfärdigheter 1. Men jag kan meddela att det var ganska mäktigt när Brahe Djäknar och Florakören sjöng, lite annat än när kyrkokören i Purmo sjunger ;)

Efter gudstjänsten regnade det mera, vi skulle ha finska, men eftersom det bara var en halvtimme kvar, det regnade och vi skulle till Arken så rååkade alla vi som skulle ha finska åka hem =D Men vi hade meddelat åt läraren att vi kommer om vi hinner, och idag hann vi oturligt nog inte ;)

Så resten av dagen har jag packat, handlat färdkost och packat lite mera, för imorgon kommer jag HEM! =D Och så fick jag reda på att mitt studiekort är i tryckning, så jag borde (förhoppningsvis) få det snart =D

Nepp, nu ska jag kolla NCIS och dricka te. Efter det blir det sovdags eftersom vi bestämde oss för att samlas redan 8.10 vid Arken för att leta reda på var vi ska vara =)

Kommentarer

  1. Yaaay, jag far också hem idag !
    Å btw mitt kort är också i "tryckning" liksom hur länge tar d riktigt...
    ha så kul på tåget ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!