Freedag!

Äntligen är det fredag! Jag har överlevt första veckan som TF-studerande och mitt huvud är fyllt med förvirrande information.

Fast den här dagen började ju kanske inte på bästa vis, det började nämligen med att jag vaknade lite efter halv sex på morgonen av att det kom om något slags utryckningsfordon, jag tänkte inte mera på det förrän jag vaknade till nån minut senare av att de kom väldigt tätt, sirenerna var på och de kom hårt, både ambulanser och polisbilar såg jag. Då kom jag fram till att det hade hänt något nånstans. Men jag for för att sova vidare till halv sju när jag hade lagt väckning och så steg jag upp. Jag satte på datorn som vanligt för att kolla vädret, fb och så kollade jag Åbo Underrättelser för att se vad som hänt. Men det var ju så tidigt då ännu... Men när jag kom till TF fick jag veta av en annan att det var ÅUS som brann. Så det var därför det hade varit sån kalabalik här på gatan.
Idag har vi haft rundvandring på TF:s bibba, ÅA:s huvudbibba och ASA:bibban (kurslitteratur...) och efter det var det dags för presentation av Studenthälsan i Gadolinia med lite andra gulisar. Efter det blev det äntligen mat och vi TF:are vandrade till Arken för att äta, där var det fullt med folk... Efter att vi ätit gick vi till TF:s mysrum och satt där tills det var dags för nästa presentation; om utlandsstudier och sen Lärcentret. Jag höll nästan på att somna under dem, för jag var såå trött! Troligtvis eftersom jag visste att det fredag och för att jag hade vaknat en timme tidigare imorse...

Efter det var denna skolvecka över, jag gick upp till Siwa för att köpa en limsa och en vattenflaska. I mitt postfack hittade jag ett brev från mamma som innehöll Santtus tackkort =D

Och jag åker troligtvis hemhem nästa helg!! Vi slutar tolv på torsdagen och är lediga på fredagen, så då åker jag hem =D Jag ska traska till tågstationen imorgon för att boka biljetter på det svenska språket, inte finska. För eftersom jag inte fått mitt studiekort så kan jag inte boka biljett via nätet typ.

Men nu ska jag slänga mig på sängen med min godislåda, limsa och NCIS och ha fredasgsmyys!
MINNS!

Kommentarer