En stormig och regnig onsdag

Idag har det regnat och blåst otroligt mycket, det är väl den där stormen som skulle komma...
När jag gick till skolan blåste det så jag höll på att blåsa omkull en gång.

Jag började kvart över tio idag med kyrkohissa och höll på med det till typ kvart före tolv. Jag fick pengarna av Jonne från det han var skyldig mig från igår och så for vi allihopa till Gado och äta. Efter det for vi iväg till Arken för att ha finska. Kvart före tre var vi klara med det och då gick vi tillbaka till TF, då hade det börjat regna igen... När vi kommit till TF satt vi i mysrummet en stund och sen blev det dags för föreläsning i gudstjänstlivet. Men föreläsaren skulle på ett födelsedagskaffe ett varv, så under tiden fick vi fundera på hur vi skulle planera en ungdomsgudstjänst. Och det blev jättebra! =D

När jag kom hem var klockan typ fem. En stund efter att jag kommit började det ÖSregna. Man såg ingenting utanför fönstret typ...
ösregn
Jag åt mellanmål och så renskrev jag en kyrkohissaanteckning. En sju-tiden skulle jag gå och fixa mat åt mig. Och vad får jag veta när jag kommer in i köket; joo, vi har inget vatten!! s-u-c-k. Så då var det att dra på sig jackan och ta plånboken och gå och handla mikromat. Så ikväll åt jag leverlåda =D men de hade ingen lingonsylt vid K-extra =( Men gott var det nog ändå =)
Fast det går ju inte att diska och vi är flera som skulle vilja i duschen. Så jag kommer vara tvungen att stiga upp JÄTTEtidigt imorgon för att kolla om vi har vatten så att det går att duscha.

Men nu ska jag kolla NCIS och sen gå och sova för att stiga upp tidigt imorgon =)

...och för en stund sedan for vi ner några stycken, för vi såg bilar utanför, och det var TaloTeam som var på utsidan. Om jag förstod rätt så vet de inte hur länge vi är utan vatten, men att det finns liite vatten på trean. Men förhoppningsvis fixar de det ikväll, för vi är ju X antal personer här som behöver vatten... Igår brandalarm, idag utan vatten, utan el imorgon?

Kommentarer