Tavastgatan

Nåja, nu ska jag knåpa ihop ett inlägg!

Igår på eftermiddagen flyttade jag hit på riktigt, mamma och pappa for hemåt och jag började smått plocka upp grejjer, men det är mycket kvar innan jag kan visa bilder! =D Sedan ringde jag åt Malin för att fråga om jag fick komma och låna internet för att kolla min abo.fi-mail och se om jag fått nåt från Datacentralen. Och det gick bra, så jag traskade dit med datorn i väskan. Så efter en tekopp och surfande traskade jag tillbaka för att äta.
I köket träffade jag en hel del trevliga typer när jag skulle och koka mina makaroner och prinskorvar, där fick jag även reda på att ÅA:s trådlösa nät finns här, så då var det till att logga in där och vara lycklig över internet =) efter det blev det skypeande med Cajsa (videosamtal) & Carro (chattande) =) En halv-elva tiden skuttade jag i säng!

Idag började skolan, vi är 14 stycken som är antagna till kand+mag och 6 som är antagna till magister. Mest flickor och en del av oss är Österbottningar! Vi e två från Pedersöre, en från Kronoby och en från Jeppis =) Våra tre tutorer är jättetrevliga och TF är en sån mysig liten fakultet =) Idag var det även några från TSF, vår förening och då fick vi se de halare vi får köpa, de är lila =D Men annars har det varit en bra dag, jag fick fritid efter TF-rundvandringen eftersom jag hade skrivit in mig igår, så det var skönt. Jag hade dessutom huvudvärk, vilket kan ha berott på att mina ögon inte riktigt är vana att ha på glasögon sådär mycket ännu ;) Jag har ju bara haft dem när vi sett på tv i sommar så =D

Men nu tror jag faktiskt att jag ska reda upp här på skrivbordet och se NCIS! =D

Kommentarer

 1. SVAR:
  TACK TACK va kul att du tycker att de ser fint ut :) De e faktiskt superskönt att ha det lite uppordnat. Å ja, ja bor i kollektiv (i studentbyn :) ) helt okay faktiskt, över förväntningar :)

  Var i Åbo bor du då? Sku va riktit trevlit att träffas nångång :)

  SvaraRadera
 2. SVAR: Men hödu va nice, fö jag går ju på Novia, haha :D På kåren har ja varit några gånger på lunch nu redan :)
  Vi kan ju höras vidare här via bloggarna angående att träffas, båda två har väl nog rätt så fullt upp nu här i början kan jag tänka mej :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!