CYPERN: dag 2. 27:e juli

Idag vaknade jag första gången halv 6 när någon ringde till rumstelefonen. Efter att Manda fått tyst på telefoneländet somnade jag om och vaknade igen halv nio när mitt alarm kom igång. Igår kväll somnade jag tolv, ena sekunden sa jag godnatt åt M & M och nästa sekund sov jag.

Efter att mitt alarm kommit igång steg jag upp och kvart över nio kom E-L till vårt rum för att äta frukost med oss.

Sen en 10.30 tiden vandrade vi iväg mot en strand som vi inte hittade nåt namn på. Där var vi till klockan 15 och under den tiden simmade vi tre gånger i Medelhavet som lagom vågigt och varmt! När vi kom tillbaka till hotellet var M i vårt rum så vi turades om att duscha bort saltet (det finns bara en nyckel till varje rum). En stund efter duschen for vi iväg till bageriet och affären för att köpa vatten och bröd.

Nån timme senare ställde jag mig och så for jag och väntade på att E-L & co skulle bli klara för mat. Vid tiden för utgång var vi ca 16 flickor som for ut och äta på Castelli. Jag och E-L hade beställt iste utan is, men nog fick vi is ändå. Så vi fiskade upp dem och la dem i askfatet =D Efter middagen for vi ut och vandra lite och så var vi vid hotellet vid 22-tiden.

Jag har bränt näsan idag.

Kommentarer