Sommarlov + Åbo

Nu har vi sommarlov, vilket min hjärna inte har fattat ännu. Jag har klarat tvåan, jag har klarat 2/3 av gymnasiet! Nu är vi lediga och ska slappa och läsa alla rellaböckerna ett varv innan vi börjar skolan (enligt vår rellalärare;D).
Nästa år är det vi som får (förhoppningsvis) sitta längst fram i Anderssénssalen och få en mössa. Men första ska vi klara studentskrivningarna! Och före det ska vi ha sommarlov!

_____________________________________

Åbo sista dagen:
Vi steg upp, inget brandalarm denna morgon=D, vi åt frukost, slängde bort all mat utom juicen och vindruvorna, packade ner allt och gick med väskorna till tågstationen. Datorn var nerpackad längst ner i resväskan inlindad i min handduk, jag hade mina nya skor på mig, vilket betydde att när vi kom från tågstationen vek vi in på apoteket för att köpa skoskavsplåster. Sen vandrade vi till Novia och satt där en stund och sen en massa trappande hit och dit. Klockan tolv blev det fritid, jag, Sandra, Lola, Eva-Lotta, Johanna och Heidi bestämde oss för att äta vid Amarillo. Och förstås, eftersom vi kom dit, kom brandalarmet på. Men vi fick sitta kvar för det var de höll på med något i källaren så det var bara att sitta kvar och äta och vänta på att brandkåren skulle komma och släcka av det. Efter maten gick vi i Hansa tills det var dags för guidad rundtur. Vi skulle träffas två, vi kom springande till Ortodoxa kyrkan typ två minuter före två, eftersom det hade tagit så länge när en gubbe skulle paketera in ett paket som Sandra skulle ha. Men vi hann!
Under rundturen somnade jag, eftersom jag var så trött! Sen kom vi till tågstationen och så satt vi där en stund tills vi sökte efter vårt tåg. Bytte tåg i Tampere, och stationen efter Tammerfors steg ett fyllo på som inte visste vart han skulle, och inte hade någon plånbok. Han sa att han skulle till Finland... Till sist kom två konduktörer och tog med honom.
En halvtimme försent kom vi till Bennäs. Vi hade baara väntat på fyra mötande tåg...

Kommentarer