Om mig

Vad trevligt att du har hittat till min blogg och eftersom du har hittat till den här fliken är du i alla fall lite nyfiken på vem Hanna är!

Vem är Hanna?

Hanna, 25 år och hör hemma i Pedersöre som är teologie magister med ämneslärarbehörighet i religion och psykologi från Åbo Akademi. 

På fritiden läser jag böcker, fotograferar, redigerar bilder eller sitter och pysslar i indesign med grafisk produktion.

Under juni och juli sitter jag ofta hemma med datorn, papper och penna framför mig och telefonen vid örat. Orsaken är att jag under flera somrar varit biljettansvarig och pressfotograf för Pedersöre Teater. Vilket betyder att många av kvällarna i juni sitter jag vid Åliden och blir myggmat, blöt av regn eller fryser ihjäl för att fota pressbilder, alternativt sitter och försöker reda upp dubbelbokningar och gruppbokningar. Eller försöker få indesign att göra som jag vill eftersom jag även fungerar som grafisk designer för teaterns del.

Teologi?

Och nu tänker en del "präst". Men så är inte fallet! Jag är nyutexaminerad ämneslärare från ÅA och trivdes superbra med mina studier och mina studiekamrater. Mitt huvudämne var kyrkohistoria med pedagogik och psykologi som långa biämnen (60 sp i varje). 
Och så var jag styrelsemedlem, webbansvarig i två år, i Teologiska Studentföreningen (TSF).


Vill du ha kontakt med mej?
Släng in en kommentar eller skicka iväg ett mejl till hannaostm[a]gmail.com.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!